Η πρόκληση της πανδημίας COVID-19 μας έδωσε το κίνητρο να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο σύστημα online μαθημάτων. Το Φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ και σ’ αυτή την πρόκληση απαντά με αμεσότητα, επαγγελματισμό και προπαντός προστασία για τα παιδιά μας.

Με προτεραιότητα τον μαθητή, την πρόοδό του αλλά και την ασφάλεια αυτού & της οικογένειάς του, συνεχίζουμε το εκπαιδευτικό μας έργο, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

Ποιότητα μαθήματος / Σύγχρονος εξοπλισμός

Η επένδυση που κάναμε σε σύγχρονο εξοπλισμό (software & hardware) εξασφαλίζει την απόλυτη ποιότητα του μαθήματος, κάνοντας το μάθημα ευχάριστο και αποδοτικό στους μαθητές που παρακολουθούν από το σπίτι.

Συγκεκριμένα το φροντιστήριο εξοπλίστηκε με οθόνες 40 ιντσών, κάμερες υψηλής ευκρίνειας, υπολογιστές και τελευταίου τύπου λογισμικό για γρήγορο ίντερνετ, ώστε τα μαθήματα να διεξάγονται χωρίς προβλήματα στη σύγχρονη αλλά και ασύγχρονη εκπαίδευση.

Έτσι η ποιότητα του μαθήματος θα λέγαμε ότι είναι εφάμιλλη του δια ζώσης μαθήματος. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα του σύγχρονου εξοπλισμού είναι η απρόσκοπτη παράδοση της ύλης, καθώς τα μαθήματα παρουσιάζονται κανονικά, επεξηγούνται και οι συμμετέχοντες μπορούν να αλληλεπιδράσουν.

Ολοκληρωμένη Πλατφόρμα εκπαίδευσης

Παρέχουμε στους μαθητές μας μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα εκπαίδευσης, στην οποία μπορούν να συνδεθούν γρήγορα και εύκολα.

Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του φροντιστηρίου και επιλέγοντας “Σύνδεση για online μαθήματα”, ο μαθητής μεταβαίνει στη σελίδα σύνδεσης με την ειδική πλατφόρμα. Εκεί εισάγει τους προσωπικούς του κωδικούς, και μπαίνει αυτόματα στην ψηφιακή αίθουσα του μαθήματός του.

Ειδικό Application
για μαθητές

Για πιο αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ φροντιστηρίου και μαθητών, ο μαθητής έχει τώρα τη δυνατότητα να κατεβάσει την mobile εφαρμογή MySchool app, η οποία παρέχει χρήσιμες πληροφορίες στους μαθητές.

Πληροφορίες όπως το καθημερινό πρόγραμμα, σημειώσεις, φωτογραφίες, οδηγίες καθηγητών, απουσίες, βαθμολογίες, νέα του φροντιστηρίου αλλά και προσωπικές ειδοποιήσεις.

Πλήρως εξοπλισμένοι και εκπαιδευμένοι πλέον για κάθε λειτουργία είτε δια ζώσης μαθήματα είτε εξ’ αποστάσεως είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε στις νέες συνθήκες (COVID)

Υβριδικός τρόπος λειτουργίας

Μπορούμε ακόμα να λειτουργήσουμε συνδυάζοντας και τις δύο μεθόδους, τα online μαθήματα και τα δια ζώσης. Στην περίπτωση βέβαια που κριθεί απαραίτητο.

Για μας, στο Φροντιστήριο ΆΝΟΔΟΣ, η επιτυχία των μαθητών μας είναι αδιαπραγμάτευτη κι ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες, βρίσκουμε πάντα τις λύσεις. Με ψυχραιμία, συνέπεια κι αγάπη για τη δουλειά μας, είμαστε πάντα δίπλα στα παιδιά που μας έχουν εμπιστευτεί το μέλλον τους.

Στην Άνοδο εδώ και 20 χρόνια,
χτίζουµε το µέλλον του παιδιού σας!

Το φροντιστήριο Άνοδος είναι δίπλα στον µαθητή και την οικογένειά του από το 2000. Μια έµπειρη και αφοσιωµένη οµάδα καθηγητών, µε ειδίκευση ανά τοµέα και ανά µάθηµα θα αναλάβει βήµα-βήµα να χτίσει την άνοδο και την επιτυχία και του δικού σας παιδιού.

  • 20 χρόνια 1835 επιτυχόντες!
  • Με προσοµοίωση εξετάσεων που κάνουν το παιδί να αισθάνεται σιγουριά στις πραγµατικές εξετάσεις!
  • Με εξατοµικευµένη µέριµνα για κάθε παιδί ξεχωριστά.
  • Με συνεχή ενηµέρωση του γονιού.
  • Με γκρουπ 3-5 µαθητών!

Εκατοντάδες µαθητές µας έχουν µέσα σε αυτά τα χρόνια περάσει µε επιτυχία στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύµατα.